ردیف شرح استاندارد شماره استاندارد ردیف شرح استاندارد شماره استاندارد S1 ویژگیها و روش ازمون نشاسته 381-1 G1 ویژگیها و روش های ازمون گلوتن 4297 S2 رطوبت نشاسته 4797 G2 جذب اب گلوتن (8-8) 4297 S3 خاکستر نشاسته 4726 G3 رطوبت گلوتن 2705 S4 پروتیین نشاسته 4728 G4 خاکستر گلوتن 2706 S5 الک 100 381-1 G5 پروتیین گلوتن 2863 S6 PH نشاسته 4727 G6 PH گلوتن (بیسکوییت بخش 11-4 ) 37 S7 ازمایشات میکروبی نشاسته 2843 G7 محلول سدیم هیپوکلریت (اب ژاول ) 1994 S8 نمونه برداری غلات 2836 G8 نشاسته اصلاح شده 19623 S9 چربی 4798 G9 ویژگیهای میکروبیولوژیکی فراورده های غلات 3851 S10 انیدرید سولفورو میلی گرم در کیلوگرم 4729 G10 میکروبیولوژی زنچیره غذایی - شمارش میکروارکانیسم ها - روش کشت امیخته 5272-1 S11 ایین کار در ازمایشکاه میکروبیولوژی 2747 G11 میکروبیولوژی زنجیره غذایی -شمارش میکروارگانیسم ها- روش کشت سطحی 5272-2 S12 شمارش کپک و قارچ روش پرگنه 997 G12 میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام - شناسایی و شمارش کلی فرمها 11166 S13 جستجو و شمارش کلی فرم 437 G13 میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام- جستجو و شمارش اشریشیاکلی 2946 S14 اندازه گیری ارسنیک 4926 G14 میکروبیولوژی مواد غذایی -باکتریهای بی هوازی اسپوردار گرما دوست-روش شناسایی 2630 S15 اندازه گیری سرب 5427 G15 میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام-جستجو،شناسایی و شمارش کلستریدیوم پرفرنژانس 2197 S16 اندازه گیری کادمیوم 5836 G16 میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام-شمارش باسیلوس سرئوس شمارش کلنی 2324 S17 اندازه گیری افلاتوکسین B1 6827 G17 فرآورده هاي غلات - پودرهاي نيمه آماده، گلوتن و سبوس ويژگي ها و روش هاي آزمون ميكروبيولوژيك 3851 S18 اندازه گیری اکراتوکسین A 9238 S19 اندازه گیری اکسی نیوالنول 9240 S20 اندازه گیری زیرالنون 9239 فهرست استاندارد های ملی ایران tweet