- مارتین

در واقع روش مارتین از قدیمی ترین روشهای صنعتی جداسازی نشاسته و گلوتن از ارد گندم میباشد . در این روش مقدار اب مصرفی در حدود 6 تا 8 متر مکعب برای هر تن ارد ورودی است و در صورتی که گلوتن ضعیف باشد جمع اوزی گلوتن کمی مشکل میشود .

: ترتیب مراحل در روش مارتین به صورت زیر میباشد :

1- انتقال ارد 

2- تولید خمیر در خمیرگیر با رطوبت حدود 40 % و حداکثر نمک 2% ( بهتر است نمک به صورت محلول اضافه گردد )

3 - استراحت خمیر در حدود نیم ساعت

4 - شستشوی خمیر با اب در دستگاه ترومل با نسبت 4.5 متر مکعب اب به یک تن ارد

5 - جدا کردن گلوتن و محلول سوسپانسیون نشاسته توسط الک ویبراتور یا الک چرخان با مش 300 تا 500 میکرون

6-1 - شستشوی گلوتن در گلوتن شور

6-2 - خشک کردن گلوتن در خشک کن گلوتن یا رینگ درایر

7-1 - جداکردن سبوس و ذرات ریز گلوتن در محلول نشاسته توسط جتریفاینر

7-2 - جداسازی و تغلیظ نشاسته درجه یک از نشاسته درجه دو

7-3 - تبدیل به کیک در پیلر یا سانترفیوژ

7-4 - خشک کردن نشاسته در خشک کن نشاسته یا کوره

8-1 - تغلیظ نشاسته درجه دو در سپراتور و دکانتر درجه دو و خشک کردن نشاسته درجه دو

9-1 - تصفیه فاضلاب در سیستم هوازی و بی هوازی

درباره ما

شرکت نشاسته خوشه زرین در سال 1387 تاسیس گردید و در زمینه تولید : نشاسته ، گلوتن ، خوراک دام از ارد گندم و نشاسته اکسید از ذرت و گندم و همچنین طراحی و ساخت و واردات ماشین الات خطوط نشاسته فعالیت میکند .

امار بازدید ..

بازدید امروز99

چهارشنبه, 16 آبان 1403 17:50

راه های ارتباطی

 آدرس :     خراسان شمالی، بجنورد، شهرک صنعتی فاز یک ، خیابان صنعت 3

 تلفن :      1373 31 32 - 058

@ ایمیل :         info@khooshezarrin.ir