گلوتن

از محصولات شرکت نشاسته خوشه زرین گلوتن فعال میباشد :

تعریف : گلوتن ترکیبی از پروتیین ، کربوهیدرات و چربی می باشد و در زمانی که خمیر شسته می شود و نشاسته و مواد محلول در اب جدا می گردد به صورت توده لاستیکی به جا می ماند و در اثر خشک کردن و اسیاب به صورت پودر قهوه ای کمرنگ تبدیل می گردد . گلوتن موجود در ارد نول ایران غالبا بین 8.5 الی 11 درصد میباشد که این درصد به نحوه اسیاب و کیفیت گندم مربوط میباشد .

موارد مصرف :  . گلوتن گندم به جهت دارا بودن خواص :

جذب اب بالا (بین 1.5 تا 1.7 برابر وزن خودش میتواند اب جذب کند )

پروتیین بالا : بین %70 تا 82% میتواند پروتیین داشته باشد .

خاصیت کشسان بالا و چسبندگی و بوی مناسب

میتواند در بسیاری از صنایع همچون ماکارونی جهت افزایش پروتیین و جلوگیری از شکست ماکارونی به جهت کشسان مناسب) – در صنایع سوسیس و کالباس جهت جذب اب بالا و پروتیین و حجم دهی مناسب –در صنایع نان صنعتی جهت افزایش قدرت ارد -  در صنایع خوراک دام جهت پروتیین مناسب و خاصیت چسبنگی و جذب اب بالا استفاده میگردد

مقایسه گلوتن گندم و ذرت : گلوتن ذرت قیمت پایین تری دارد ولیکن :

-          پروتیینش در حدود 55 % است بنابراین حدود 36% مقدار پروتیین کمتری داشته فلذا باید 36% بیشتر مصرف گردد .

-     چسبندگی ندارد بنابراین در هنگام مصرف باید مواد افزایش دهنده چسبنگی نیز اضافه نمود که در گندم به جهت چسبندگی بالاچنین حالتی نداریم .

-          جذب اب گلوتن گندم بالاتر است در نتیجه استفاده اش به صرفه تر خواهد بود .

 

روش تولید گلوتن :: گلوتن ارد گندم با روشهای : مارتین – تری فیز – هیدروسیکلون  قابل تولید است .

مشخصات محصول :

 

اگر روی شماره استاندارد کلیک کنید استاندارد آن باز میشود

مشخصات شیمیایی : 

 
 

 

 

 

ردیف مشخصه مقادیر شرکت مقادیر استاندارد شماره استاندارد
1 رطوبت 8-10 حداکثر 10 2705
2 خاکستر کل 0.3-0.4 حداکثر 22 2706
3 پروتئین 82 -80 حداقل 80 2863
4 باقیمانده الک 180 7-25 حداکثر 25 4297 (ویژگیها و روش ازمون گلوتن)
5 PH 6-7 5.8-6.4 37( ويژگيهاي بيسكويت )
6 جذب آب 1.7 - 1.5 حداقل 1.3  4297 (ویژگیها و روش ازمون گلوتن)

نمونه برداری گلوتن : استاندارد 2836

ویژگیها و روش ازمون گلوتن : استاندارد 4297

مشخصات میکروبی : 

ردیف مشخصه مقادیر شرکت مقادیر استاندارد شماره استاندارد
1 باکتری هوازی 1000 100,000  
2 شمارش کلی میکروارگانیسم 1000  5x104 5272
3   اشر شیاکلی منفی منفی 2946
4 اباسیلوس سرئوس منفی 1000 2324
5 کپک 10 100 3851

درباره ما

شرکت نشاسته خوشه زرین در سال 1387 تاسیس گردید و در زمینه تولید : نشاسته ، گلوتن ، خوراک دام از ارد گندم و نشاسته اکسید از ذرت و گندم و همچنین طراحی و ساخت و واردات ماشین الات خطوط نشاسته فعالیت میکند .

امار بازدید ..

بازدید امروز64

شنبه, 17 آذر 1403 06:10

راه های ارتباطی

 آدرس :     خراسان شمالی، بجنورد، شهرک صنعتی فاز یک ، خیابان صنعت 3

 تلفن :      1373 31 32 - 058

@ ایمیل :         info@khooshezarrin.ir