نشاسته ذرت
نشاسته پلیمری از ملکولهای گلوکز است -یا میتوان گفت نشاسته از واحدهای امیلوز و امیلوپکتین که پلیمرهایی با شاخه های بسیار گلوکز هستند تشکیل شده است . این ماده در بافتهای گیاهی بصورت دانه هایی جدا از هم یا گرانول وجود دارد که قطر انها 2 تا 100 میکرون متغیر می باشد . خصوصیت این گرانولها در گیاهان مختلف بسیار متفاوت است . از این نظر میتوانند به منزله مبنایی (از نقطه نظر مبدا) برای تقسیم بندی نشاسته های مختلف مورد استفاده قرار گیرد . گرانولها از لحاظ شکل ممکن است به صورتهای کروی – بیضی و یا چند وجهی باشند که با میکروسکوپ قابل بررسی هستند . این گرانولها دارای یک مبدا بزرگ به نام هیلام (Hilum) می باشند . که اغلب توسط حلقه های متحدالمرکزی احاطه شده اند . مهمترین منابع تهیه نشاسته ذرت ، گندم ، سیب زمینی ، برنج ، کاساوا (به نام تاپیوکا ) و ساگو می باشند . در این میان بزرگترین گرانولها (با قطر متوسط 33 میکرون ) مربوط به سیب زمینی و کوچکترین آ نها (با قطر متوسط 5 میکرون ) متعلق به برنج میباشد . فرمول کلی نشاسته n ( C6H10O5) می باشد ولی ساختار ملکولی در انها اندکی متفاوت میباشد .
نشاسته ذرت از محصولات بسته بندی شرکت نشاسته خوشه زرین است و این شرکت با انتخاب و تهیه بهترین های نشاسته ذرت از سراسر کشور و کشورهای تولید کننده این محصول و بعد از ازمایش های بسیار متنوع و کامل و حصول اطمینان از کیفیت انها و در بعضی موارد با تصفیه مجدد و برطرف نمودن ایرادات بر اساس تقاضای مشتری انها را در بسته های 25 کیلویی لمینت دار و یا هر نوع بسته بندی مورد نیاز بسته بندی و بصورت دستی یا پالت پیچ شده برای مشتریان سراسر کشور و کشورهای دیگر ارسال مینماید .
مشخصات محصولات :
⇦اگر روی شماره استاندارد کلیک کنید استاندارد آن باز میشود
1-نشاسته ذرت
ويژگي ها و روش هاي آزمون قسمت اول : نشاسته خوراكي ذرت استاندارد 2-381
نمونه برداری نشاسته : استاندارد 2836
مشخصات شیمیایی :
ردیف | مشخصه | مقادیر شرکت | مقادیر استاندارد | شماره استاندارد |
---|---|---|---|---|
1 | رطوبت | 8-11 | حداکثر 12 | 4797 |
2 | چربی | 0.2 | حداکثر 0.5 | 4798 |
3 | خاکستر کل | 0.25 | 0.2 | 4726 |
4 | پروتئین | 0.4-0.45 | 0.6 | 4728 |
5 | باقیمانده الک 100 | 8.5 | 15 | 381-1 بند 1-8 |
6 | PH | 6-7 | 4.5-7 | 4727 |
7 | حلالیت در آب سرد | 1-1.8 | 2 |
مشخصات میکروبی : استاندارد2843
ردیف | مشخصه | مقادیر شرکت | مقادیر استاندارد |
---|---|---|---|
1 | باکتری هوازی | 100 | 10,000 |
2 | کلسترید یونهای احیا کننده سولفید | منفی | 10 |
3 | اشر شیاکلی | منفی | منفی |
4 | باسیلوس سرئوس | منفی | 10 |
5 | کپک | 10 | 700 |