نشاسته
از محصولات شرکت نشاسته خوشه زرین نشاسته نشاسته میباشد :
تعریف : نشاسته پلیمری از مولکولهای گلوکز است -یا میتوان گفت نشاسته از واحدهای امیلوز و امیلوپکتین که پلیمرهایی با شاخه های بسیار گلوکز هستند تشکیل شده است . این ماده در بافتهای گیاهی بصورت دانه هایی جدا از هم یا گرانول وجود دارد که قطر انها 2 تا 100 میکرون متغیر می باشد . خصوصیت این گرانولها در گیاهان مختلف بسیار متفاوت است . از این نظر میتوانند به منزله مبنایی (از نقطه نظر مبدا) برای تقسیم بندی نشاسته های مختلف مورد استفاده قرار گیرد . گرانولها از لحاظ شکل ممکن است به صورتهای کروی – بیضی و یا چند وجهی باشند که با میکروسکوپ قابل بررسی هستند . این گرانولها دارای یک مبدا بزرگ به نام هیلام (Hilum) می باشند . که اغلب توسط حلقه های متحدالمرکزی احاطه شده اند . مهمترین منابع تهیه نشاسته ذرت ، گندم ، سیب زمینی ، برنج ، کاساوا (به نام تاپیوکا ) و ساگو می باشند . در این میان بزرگترین گرانولها (با قطر متوسط 33 میکرون ) مربوط به سیب زمینی و کوچکترین آ نها (با قطر متوسط 5 میکرون ) متعلق به برنج میباشد . فرمول کلی نشاسته n ( C6H10O5) می باشد ولی ساختار مولکولی در انها اندکی متفاوت میباشد
موارد مصرف : در کاغذ به صورت خام یا تبدیل شده به صورت اکسید یا کاتیونیک جهت افزایش قدرت و کیفیت کاغذ
در صنعت چسب بعنوان ماده اولیه
در صنایع نخ و پارچه بافی و اهار فرش
صنایع بیسکوییت و کیک و کلوچه
صنایع گلوکز سازی
کشک و لبنیات
مواد حجیم کننده سوسیس و کالباس و همبرگر
مواد تقویت کننده ماکارونی
مواد افزودنی در خوراک دام و طیور و بسیاری صنایع
روش های تولید : نشاسته ارد گندم با دیگرروشهای : مارتین – تری فیز – هیدروسیکلون قابل تولید است .
مشخصات محصولات :
⇦اگر روی شماره استاندارد کلیک کنید استاندارد آن باز میشود
1-نشاسته فوق تصفیه خوراکی و صنعتی
ويژگي ها و روش هاي آزمون قسمت اول : نشاسته خوراكي گندم استاندارد 1-381
نمونه برداری نشاسته : استاندارد 2836
مشخصات شیمیایی :
ردیف | مشخصه | مقادیر شرکت | مقادیر استاندارد | شماره استاندارد |
---|---|---|---|---|
1 | رطوبت | 8-10 | حداکثر 14 | 4797 |
2 | باقیمانده الک 100 | 5-12 | حداکثر 15 | 381-1 بند 1-8 |
3 | پروتئین | 0.4 - 0.3 | حداکثز 0.5 | 4728 |
4 | خاکستر کل | حداکثز 0.3 | حداکثر0.25 | 4726 |
5 | PH | 6-7 | 4.5-7 | 4727 |
6 | حلالیت در آب سرد | 1-1.8 | 2 |
مشخصات میکروبی : استاندارد2843
ردیف | مشخصه | مقادیر شرکت | مقادیر استاندارد |
---|---|---|---|
1 | باکتری هوازی | 100 | 10,000 |
2 | کلسترید یونهای احیا کننده سولفید | منفی | 10 |
3 | اشر شیاکلی | منفی | منفی |
4 | باسیلوس سرئوس | منفی | 10 |
5 | کپک | 10 | 700 |
2-نشاسته ممتاز
مشخصات شیمیایی :
ردیف | مشخصه | مقادیر شرکت | شماره استاندارد |
---|---|---|---|
1 | رطوبت | 10-12 | 4797 |
2 | خاکستر کل | 0.5 - 0.3 | 4726 |
3 | پروتئین | 1 - 0.7 | 4728 |
4 | باقیمانده الک 100 | 25 - 12 | 381-1 |
5 | PH | 5 - 3.5 | 4727 |